miercuri, 29 aprilie 2015

Paine impletita cu spaghete


O gustare de senzatie!
Aspect si gust deosebit, intr-o gustare foarte practica:)
Mult spor!

sâmbătă, 25 aprilie 2015

joi, 23 aprilie 2015

Tort de ciocolata cu crema de cappuccino si vanilie

Aroma si savoare!...un tort minunat!
O reteta inspirata dupa Lory@Bucataresele Vesele.
Enjoy!

miercuri, 22 aprilie 2015

Chesseburgers la tava

Porumbul dulce de la Sun Food este dulce, satios si delicios.
Nu puteam sa las tava mea de chesseburgers fara acest ingredient care sa ii dea si mai multa savoare.
Aceasta conserva, plus multe alte produse delicioase si sanatoase le gasiti pe pagina de facebook Sun Food, sau pe site-ul Sun Food.ro.
Enjoy!

luni, 20 aprilie 2015

Tarte din cus-cus cu sunca si spanac

O gustare de senzatie...aspectuos si satios!
Enjoy!

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Prajitura Orhideea

Culoare si savoare...Prajitura Orhideea:)
Enjoy!

joi, 16 aprilie 2015

Prajitura cu mac, cocos si cacao

Ne-a placut mult aceasta combinatie.Abia astept sa o pregatesc din nou:)
Sper sa va placa si voua!
Enjoy!

marți, 14 aprilie 2015

Cozonac de carne

Cozonac de carne...o varianta eleganta pentru umplutura de Paste:)
Un deliciu simplu si irezistibil!
Enjoy!

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Sarbatori frumoase tuturor!!!

Sarbatori frumoase tuturor!!!
Paste fericit!

Cornete cu ananas si cocos


Ananasul bucati de la Sun Food este un ingredient de care nu ma pot lipsi cand pregatesc dulciuri.
Il puteti gasi si voi alaturi de multe alte conserve sanatoase pe site-ul Sun Food, sau puteti sa ii urmariti pe pagina lor de facebook.
Noua ne place tare mult acest ananas, fapt pentru care l-am inclus si intr-o reteta pe care o pregatesc in fiecare an de Paste.Anul acesta am vrut sa le dau putin de lucru si copiilor care m-au ajutat sa duc la bun sfarsit aceste delicioase cornete si am facut aceasta reteta sub forma de morcovi...de fapt, am vrut sa arate ca si niste morcovi:)
Voi nu este neaparat sa le dati aceasta forma.Puteti pur si simplu sa puneti umplutura in centrul cercului format prin intinderea bilutei si sa adunati capetele ca si cum ati strange un saculet la gura.
Sau, puteti doar sa le rulati, sau le puteti da orice alta forma doriti si la final doar sa le pudrati cu zahar praf.
Ramane sa alegeti voi varianta de modelare, important este ca sunt extraodinar de pufoase si delicioase.
S-aveti spor!

joi, 9 aprilie 2015

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare!
Enjoy!

duminică, 5 aprilie 2015

vineri, 3 aprilie 2015

Prajitura cu mac si caramel

O prajitura potrivita pentru sarbatorile care se apropie:)
Enjoy!