O noua provocare, de data aceasta din partea Good Food.
A aparut in aceasta luna revista Good Food cu o coperta spectaculoasa...sau mai bine spus, cu un tort spectaculos pe coperta:)
Neaparat mi-am dorit sa-l fac, nu stiu de ce, dar ma tenteaza tare mult dulciurile astea asa mai...nu stiu cum, mai iesite din tipar sa le zic asa;)
De fapt, tortu' asta-i nu-i complicat tare daca citesti cu atentie reteta de vreo 2-3 ori, mai complicata a fost sedinta foto, caci m-am cam chinuit sa rulez si sa fotografiez in acelasi timp, dar dragi mei, m-am descurcat tare bine.Si s-a meritat!!!Stiti de ce?
Pentru ca, in afara de gustul deosebit, blaturile aerate si fine, in afara de glazura de portocale subtila, dar in acelasi timp stridenta, acest tort are o surpriza uriasa si anume: un impact vizual care ta va lasa... wauuu:)
Deci dragii mei, cand va pregatiti sa taiati prima felie din acest tort de ciocolata cu portocale, este musai, dar musai sa aveti la indemana un aparat foto cu care sa imortalizati sectiunea care este de-a dreptul incredibila.
Multumesc Good Food pentru reteta!
Sper sa va placa, caci noua ne-a placut la nebunie!
Haideti, curaj dragilor, pregatiti tortul cu ciocolata si portocala, merita garantat merita!!!
Enjoy si mult spor!