duminică, 17 iulie 2016

Sorbet de piersici cu bucati de ananas si bombonele crocante


Bine v-am găsit!
Este vara, este cald, deci, ce ziceți de un desert răcoros 
ultra-mega-rapid care merge de minune pentru cei mereu grăbiți ca și mine? 
Eu zic :Da! ...rapid sa fie.
Sorbet de piersici cu bucăți de ananas și bombonele crocante, aceasta este propunerea mea pentru voi azi.
Am ales ca baza acestui sorbet sa fie pregătită cu produsele Sun Food:piersici aromate, ananas delicios și totul completat cu niște bombonele crocante care aduc un plus de atracție acestui desert răcoritor. 
Îl puteți pregăti și voi în mai puțin de 5 minute.
Timpul de congelare nu îl mai pun la calcul deoarece eu l-am folosit lucrând la alte chestii.
Ce ziceți?  Merge?
Dacă v-am convins, căutați și va alegeți  produsele Sun Food pe site-ul www.sunfood.ro și pe pagina lor de Facebook. 
Enjoy!
O vara grozava sa aveți!



Ingrediente:
-1 cutie compot de piersici Sun Food
-1 cutie ananas bucăți Sun Food
-100 gr. zahăr
-coaja si zeama de la o lămâie
-3 lingurite de bombonele


Mod de preparare:
1.Desfacem cutia de piersici, o scurgem bine de zeama și asezam piersicile într-o tava încăpătoare.
2.Presăram deasupra lor zaharul, zeama si coaja de lamaie rasa.
3.Dam tava la congelator pentru cel puțin 3 ore.

4.După ce am pus tava cu piersici la rece, desfacem cutia de ananas, o scurgem bine de zeama, punem bucatile de ananas într-un robot de bucătărie și apoi le mărunțim bine.
5.Răsturnam intr-un castron ananasul maruntit, il stoarcem bine cu mana și apoi il intindem in strat subtire pe o farfurie.
6.Dam farfuria la congelator, lângă piersici.

Nota:Siropul de la ambele conserve il punem deoparte la rece, il vom folosi mai tarziu.
7.Când piersicile sunt înghetate, le scoatem de la rece și le dezlipim una de alta ajutandu-ne de cuțit.
8.Le punem intr-un robot de bucătărie, adăugăm siropul de la cele doua conserve, jumatate din cantitatea de ananas maruntit și mixam bine pana tot amestecul este fin și începe sa se formeze o crema groasa.
9.Rasturnam sorbetul intr-un castron, adăugăm restul de ananas înghețat rupt in bucatele marunte și bombonelele.Amestecam totul lejer cu o spatula.

10.În acest moment sorbetul este gata și are o textura mai moale.
11.Îl puteți servi așa, sau îl puteți așeza intr-o tava alungita și sa îl dati la congelator pentru 3 ore.
12.Servim sorbetul de piersici cu bucati de ananas si bombonele crocante în cupe de înghețata, sau in wafe de napolitana.
Pofta mare va doresc!
 
 

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...