▼
joi, 29 octombrie 2015
duminică, 25 octombrie 2015
Gustari in forma de bomboane, umplute cu ciuperci, castane, nuci si cascaval
Este toamna!Un anotimp magnific care aduce cu el culori și peisaje impresionante.
Eu zic sa ne bucuram de un picnic în mijlocul naturii chiar și acum alături de niste gustări in forma de bomboane umplute cu ciuperci, castane, nuci si cascaval care sunt nemaipomenit de bune.
Le putem pregăti și cu alte ocazii.De exemplu, chiar și de Crăciun aceste ''gustări bomboane'' pot face senzație pe platourile voastre.
Sau, dacă doriți puteți pregăti aceste gustări și de post.Înlocuiti untul cu margarină, și renunțăm la cașcaval.
În plus le puteți da orice forma doriți, aspectul rămâne la alegerea voastră:), dar neapărat sa fie umplute cu ciupercile tăiate Sun Food căci sunt atât de bune!!!
Găsiți aceste ciuperci pe site-ul www.sunfood.ro sau, pe pagina lor de facebook.
S-aveti spor!
Enjoy!
marți, 20 octombrie 2015
5.Durata de depozitare a alimentelor vidate cu sistemul FoodSaver
5.Durata de depozitare a alimentelor vidate cu sistemul FoodSaver care isi prelungesc cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare.
Fie ca pastram alimentele in congelator, in fridider, in camara sau in dulapuri, in mod garantat prin sistemul de vidare FoodSaver acestea isi prelungesc cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea fata de varianta fara vidare si se mentin le fel de proaspete pe timp indelungat.
Si ca sa va faceti o idee cat de mult timp putem pastra in siguranta alimentele, mai jos, va prezint un tabel orientativ.
4.Ce accesorii putem folosi la sistemul de vidare Food Saver?
4.Ce accesorii putem folosi la sistemul de vidare Food Saver?
Alături de aparatul de vidare FoodSaver ne sunt puse la îndemână o mulțime de accesorii.
luni, 19 octombrie 2015
3.Cum folosesc Sistemul de vidare si sigilare Food Saver?
3.Cum folosesc Sistemul de vidare si sigilare Food Saver?
Este complicat?
Daca va puneti aceasta intrebare eu va raspund cu toata increderea ca NU este deloc complicat!
Modalitatea de vidare este extrem de simpla si eficienta.
In doar in cativa pasi si cu minim de efort putea ambala si vida alimente, sau produse.
Acest sistem de vidare Food Saver prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea pentru timp indelungat.
2.Ce înțelegem prin sistemul de vidare FoodSaver și siguranța alimentelor?
2.Ce înțelegem prin sistemul de vidare FoodSaver și siguranța alimentelor?
Sistemul de vidare FoodSaver și siguranța alimentelor se referă la procesul de ambalare care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare.
Prin acest procedeu se elimină aerul care este principala cauză în deshidratarea, pierderea aromei şi prospeţimii alimentelor şi apariţia arsurilor de congelare.
De asemenea, eliminarea aerului poate opri dezvoltarea microorganismelor care pot aduce o multime de probleme.Aerul este inamicul prospeţimii, oxigenul şi umezeala provocând alterarea alimentelor.
Prin eliminarea aerului din recipiente, sau pungi, se evita oxidarea si astfel se prelungeşte cu de 5 ori mai mult perioada de prospețime a alimentelor depozitate fie în congelator, fie in frigider, sau dulapuri.Orice metoda de pastrare alegem, prin sistemul de vidare FoodSaver alimentele se mentin proaspete de până la 5 ori mai mult timp, versus varianta tradițională de conservare.
Unele alimente se pot pastra în congelator pentru luni, chiar ani de zile, fără nici o arsură de congelare.
sâmbătă, 17 octombrie 2015
Ciorba groasa cu ciuperci, porumb si perisoare
Pentru ca deja frigul ne da târcoale, ce poate fi mai potrivit de servit pe acesta vreme rece decât o ciorba fierbinte?
Azi va recomand cu mare drag ciorba groasa cu ciuperci, porumb și perisoare, o adevărată încântare.
Ingredientele principale, ciupercile taiate Sun Food si porumbul dulce Sun Food imbogatesc aceasta ciorba cu arome de toamna absolut divine, iar leușteanul, touch-ul final...este de mare efect.
Haideti sa o savuram impreuna si intre timp sa rasfoim site-ul www.sunfood.ro unde veti mai gasi o multime de produse delicioase, sau pe pagina lor de facebook.
Enjoy!
vineri, 16 octombrie 2015
1.Sistemul de vidare FoodSaver. Deci, de ce FoodSaver?
Deci, de ce FoodSaver?
Mă bucur ca am ocazia sa sa folosesc si sa invat o mulțime de lucruri foarte interesante despre acest sistem sănătos și economic de păstrare a alimentelor.
Sistemul de vidare FoodSaver care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le menţine prospeţimea de până la 5 ori mai mult timp indiferent de modalitatea de conservare:in congelator, in frigider sau in camara, este un ajutor de nadejde pentru orice gospodina si neaparat trebuie sa aiba un loc de cinste in bucataria noastra.
miercuri, 14 octombrie 2015
Tarta cu mere si nuci
este ideal pentru prepararea deserturilor preferate si a altor mancaruri care necesita zahar.
Practic, acest îndulcitor este stabil la coacere, fierbere sau congelare și nu fermentează. Îndulceste precum zahărul, dar are 0 calorii și 0 indice glicemic, ceea ce protejează organismul de efectele negative pe care consumul de zahar le are.
Produsele Green Sugar sunt primele indulcitoare (dulci ca zaharul) obtinute din extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana care nu schimba gustul consistenta, sau puterea de indulcire a alimentelor pe care le indulceste.
Green Sugar dulce natural este singurul indulcitor 100% natural!Am pregatit cu acest produs o deosebita tarta de toamna cu mere si nuci.
Enjoy!
Avem si un concurs acum cand Green Sugar implineste 5 ani.
Odata cu aceasta aniversare Green Sugar imparte daruri si ofera ca premiu:
-1 borcan dulce natural Green Sugar si
-un bol personalizat Green Sugar.
Tot ce trebuie sa faceti este:
*Sa distribuiti/sa dati share la aceasta reteta pe pagina voastra de Facebook.
* Sa lasati la aceasta reteta, un comentariu numele vostru si link-ul unde ati distribuit concursul;
*Castigatorul va fi cel care va aduna mai multe like-uri pe wall-ul propriu.:)
*Si...in final sa ziceti si voi un sincer ''LA MULTI ANI!''
Perioada de desfasurare este 14.10.2015–31.10.2015, ora 24,00.
Mult succes!
UP.DATE:
Imi cer mii de scuze pentru intarziere.
Acum, vreau sa anunt castigatorul acestui concurs: este vorba despre Andreea Carp.
Andreea, astept datele tale de contact.
Va multumesc tuturor!
Enjoy!
Avem si un concurs acum cand Green Sugar implineste 5 ani.
Odata cu aceasta aniversare Green Sugar imparte daruri si ofera ca premiu:
-1 borcan dulce natural Green Sugar si
-un bol personalizat Green Sugar.
Tot ce trebuie sa faceti este:
*Sa distribuiti/sa dati share la aceasta reteta pe pagina voastra de Facebook.
* Sa lasati la aceasta reteta, un comentariu numele vostru si link-ul unde ati distribuit concursul;
*Castigatorul va fi cel care va aduna mai multe like-uri pe wall-ul propriu.:)
*Si...in final sa ziceti si voi un sincer ''LA MULTI ANI!''
Perioada de desfasurare este 14.10.2015–31.10.2015, ora 24,00.
Mult succes!
UP.DATE:
Imi cer mii de scuze pentru intarziere.
Acum, vreau sa anunt castigatorul acestui concurs: este vorba despre Andreea Carp.
Andreea, astept datele tale de contact.
Va multumesc tuturor!
duminică, 11 octombrie 2015
Mini chessecakes cu Oreo, ananas si dovleac
Abia am asteptat sa pregatesc ceva dulce cu dovleac caci tare mult imi place.Dar, si mai mult imi place cat de bine se potriveste in deserturi atunci cand este combinat cu ananas.
Am pregatit mini chessecakes-uri in care am pus biscuiti Oreo, am pus dovleac, unul dintre vedetele toamnei, am pus deliciosul ananas bucati de la Sun Food si am completat totul cu cateva bucatele matasoase de marshmallow.
A iesit o nebunie de desert.
Gasiti conserva de ananas bucati pe site-ul www.sunfood.ro , dar si pe pagina lor de facebook alaturi de multe alte produse la fel de minunate.
Enjoy!
miercuri, 7 octombrie 2015
Pui chinezesc cu paste si castane
Pentru ca este sezonul castanelor, va propun cu mare drag o reteta in care asocierea dintre pui si castane este foarte gustoasa si potrivita.
Enjoy!